Bridal Shower Songs Trivia Answers

Bridal Shower Songs Trivia
The lines and excerpts below all come from popular bridal shower songs.

Do you know the next line? Score one point for getting the line correct and two points if you sing the line! Three points if you correctly guess the artist. The Winner is the player who scores the most points at the end of the quiz

Bridal Shower Songs Trivia Answers

  1. Question 1: "Girls just wanna ..." Answer: Have Fun - 'Girls Just Wanna Have Fun' by Cyndi Lauper

  2. Question 2: "Going to the......" Answer: Chapel and we're going to get married  - 'Chapel of Love' by Dixie Cup

  3. Question 3: "I guess you'd say What can make me feel this way?" Answer: My girl (my girl, my girl) Talkin' 'bout my girl (my girl) - 'My Girl' by The Temptations

  4. Question 4: "Find out what it means to me.." Answer: R-E-S-P-E-C-T - 'Respect' - Aretha Franklin

  5. Question 5: "Cause I am your lady and you are.... "Answer: My Man. Whenever you reach for me - 'The Power of Love' by Celine Dion

  6. Question 6: "For the first time in history its gonna start......" Answer: Raining Men. Hallelujah - 'Its Raining Men' - Weather Girls

  7. Question 7: "Tonight's the night we're gonna make it happen...." Answer: Tonight we'll put all other things aside - I'm So Excited - The Pointer Sisters

  8. Question 8: "Every time our eyes meet...." Answer: This feeling inside me - Amazed - Lonestar

  9. Question 9: "And time goes by so slowly. And time can....." Answer: Mean so much. Are you still mine? Unchained Melody  - The Righteous Brothers

  10. Question 10: "Pretty woman walkin' down the street...." Answer: Pretty woman, the kind I like to meet -Oh, Pretty Woman - Roy Orbison

Bridal Shower Songs Trivia

  • Bridal Shower Activity

  • For bride to be

  • Bridal Shower Songs Trivia

  • Throw a party with loads of fun activities!

  • Planning! Checklists! Activities

  • Trivia Answers and Trivia Quizzes

  • Party Hosting Hints, Tips and Ideas!

  • Fun Quiz, Questionnaire, Word Search and Crossword

  • Bridal Shower Songs Trivia

 

Bridal Shower Songs Trivia!

Bridal Shower Songs Trivia - Ideas - Unique - Trivia - Activity - Ideas - Hints - Help - Tips - List - Creative - Fun - Party - Idea - Ideas - Unique - Trivia - Activity - Ideas - Hints - Help - Tips - List - Creative - Fun - Party - Idea - Ideas - Unique - Trivia - Activity - Ideas - Hints - Help - Tips - List - Creative - Fun - Party - Idea - Bridal Shower Songs Trivia
Siteseen Ltd. 2015
Cookie PolicyBy Linda AlchinPrivacy Statement